Over ons

Winterset is een jong & dynamisch familiebedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van (bijna) nieuwe wintersets (velgen & banden) voor o.a. Audi, BMW, Mercedes, Volvo en tal van andere merken.

Alle sets die worden aangeboden zijn “bijna” nieuw. Dit betekent dat zowel de velgen als de banden zeer weinig hebben gereden (maximum enkele duizenden kilometers) en dan ook ‘als nieuw’ kunnen worden bestempeld.

Winterset is ontstaan vanuit onze eigen behoefte naar een mooie, originele en kwalitatieve oplossing voor een winterset die tegelijk ook betaalbaar is! Het is vaak mogelijk om bij de constructeur gelijkaardige wintersets te kopen, maar tegen enorm hoge prijzen. Door ons toe te leggen op de aan- en verkoop van bijna nieuwe, zeer jonge tweedehands wintersets slagen we er in deze sets aan te bieden tegen een fractie van de originele nieuwprijs.

Om onze klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te garanderen, stelt Winterset 3 waarden voorop:Originaliteit


Winterset kiest er bewust voor om enkel originele velgen (mét serienummer) met winterbanden aan te bieden van o.a. Audi, BMW, Mercedes, Volvo en een aantal andere merken. Dit is een bewuste keuze zodat alle voorschriften (zowel qua velg als band) opgelegd door de constructeur kunnen worden gevolgd. Daarenboven staan deze originele velgen voor authentieke kwaliteit en passen ze vaak het beste bij de look van uw wagen.Kwaliteit


Originaliteit gaat hand in hand met kwaliteit. De kwaliteit refereert zowel naar de staat van de velgen (vaak niet van nieuw te onderscheiden) als de banden. Zo werken we enkel met A-merk winterbanden als Dunlop, Michelin, Pirelli, Continental en Goodyear. Het zijn ook deze merken die door de constructeurs origineel worden gemonteerd en als dé referentie worden beschouwd op het vlak van efficiëntie en veiligheid in winterse omstandigheden.Service


U kunt steeds een winterset vrijblijvend komen bezichtigen, vooraleer eventueel tot aankoop over te gaan. Het is onze bedoeling om samen met u op zoek te gaan naar het ideale setje voor uw wagen. Aarzel dan ook zeker niet ons te informeren over welke set u wenst. We zullen u met plezier verder helpen!